MATTI SUURNÄKKI NIMITETTY VOIMAOSAKEYHTIÖ SF:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

21.01.2022

Kauppatieteiden lisensiaatti   Matti Suurnäkki, 57, on nimitetty 01.02.2022 lähtien Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtajaksi. Hän on aiemmin tehnyt pitkän uran Outokumpu Oy:ssä sekä toiminut usean vuoden ajan Voimaosakeyhtiö SF:n hallituksessa.

Voimaosakeyhtiö SF:n nykyinen toimitusjohtaja Jussi Lehto ilmoitti viime vuoden lopulla jättävänsä sivutoimisen Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtajuuden keskittyäkseen päätoimeensa Keravan Energian toimitusjohtajana.

Uudeksi toimitusjohtajaksi Voimaosakeyhtiö SF:n hallitus on 01.02.2022 lähtien nimittänyt Matti Suurnäkin, jolla on pitkä kokemus vastuullisista johtotehtävistä Outokumpu Oy:stä. Hän on toiminut esimerkiksi tietohallintojohtajana, Ferrokromi-liiketoiminnan sekä energiahankinnan johtajana ja useissa talousfunktion johtotehtävissä. Lisäksi Suurnäkki on toiminut Voimaosakeyhtiö SF:n hallituksen varapuheenjohtajana 2017 – 2021.

”Haluan vilpittömästi kiittää Jussi Lehtoa upeasta työstä, jonka hän on tehnyt VSF:n vetäjänä. Samalla ymmärrän hyvin, että VSF:n toimitusjohtajuus on muuttumassa rakennusvaiheen lähestyessä entistäkin työläämmäksi, eikä sen hoitaminen ole mahdollista toisen vaativan työn rinnalla”, VSF:n hallituksen puheenjohtaja Timo Honkanen sanoo.

”Samalla olen erittäin iloinen, että Matti Suurnäkki on päättänyt ottaa toimitusjohtajuuden vastaan. Hänen pitkäaikaisen, monipuolisen johtamiskokemuksensa lisäksi siirtymävaihetta nopeuttaa ja helpottaa se, että yhtiö on hänelle usean vuoden hallitustyöskentelyn kautta valmiiksi tuttu.”

Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Lehto jatkaa hallituksen pyynnöstä Matti Suurnäkin tukena toimitusjohtajan tehtävien siirtovaiheessa 31.03.2022 saakka.

 

Lisätietoja:

Timo Honkanen, hallituksen puheenjohtaja, Voimaosakeyhtiö SF, puhelin 050 557 3133

« »